WINTERSWIJK – Bij Hittech Bihca in Winterswijk maken we hoogwaardige precisieonderdelen. Die zijn van groot belang voor onder andere de semicon, de medische en analytische sector maar ook voor bijvoorbeeld de Formule 1 of de ruimtevaart! Als specialist in precisieonderdelen en assemblages streven wij naar perfectie in alles wat we doen. Onze producten zijn het resultaat van hoogwaardige technologie, vakmanschap en een passie voor uitmuntendheid.

Hittech Bihca is dé plek waar technologie, innovatie en passie samenkomen. Wij geloven dat ons succes voortkomt uit de mensen die bij ons werken. Daarom streven we ernaar een inspirerende en stimulerende werkomgeving te creëren waarin iedereen de ruimte krijgt om te groeien. Bij Hittech Bihca maak je deel uit van een hecht team waarin samenwerking, innovatie en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Wij zoeken enthousiaste en gedreven teamleden die samen met ons willen bouwen aan de toekomst. Wil je werken met hypermoderne machines voor diverse opdrachtgevers binnen een enthousiast team van collega’s? Pak dan je kans! Werken bij Hittech Bihca is niet alleen uitdagend maar ook afwisselend. Je krijgt veel vrijheid en er zijn bovendien volop mogelijkheden om door te groeien binnen een gezond, dynamisch en innovatief bedrijf!

Het volgen van een opleiding wordt door ons van harte gestimuleerd en behoort daarom ook tot de mogelijkheden. Onze bedrijfscultuur is informeel, open en betrokken. We zijn gericht op resultaat met daarin veel ruimte voor eigen initiatief. Ook scholieren en studenten helpen we graag aan een inspirerende en uitdagende stageplek of afstudeeropdracht!

Word jij onze nieuwe collega? Neem vandaag nog contact met ons op of kijk op www.werkenbijbihca.nl en ontdek welke mogelijkheden Hittech Bihca jou biedt!

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • 30 december, 2023

    Hoi,
    Bij mij is belangstelling als chauffeur voor de buurtbus.
    Groet W. Kemperman Wehl

    Geplaatst door
    W.Kemperman
    • 6 februari, 2024

      Dag meneer, mevrouw Kemperman, Heeft ubelangstelling voor een vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie/contactpersoon Ron Blomsma (06-16665231) of coördinator Alexander Rutjes (06-48082628)of kijk voor meer informatie op http://wwwbuurtbusmontferland.nl Met vriendelijke groet, team Achterhoek Nieuws

      Geplaatst door
      admin
  • 8 september, 2023

    ik wil graag vrijwilligerswerk doen, maar niet koken. Heb altijd met PG mensen gewerkt

    Geplaatst door
    Jolien