WINTERSWIJK/SOEST – Met ingang van 1 maart 2023 is de overname van Bouwbedrijf H2 Soest BV door WBC Bouwgroep een feit. Eigenaar Alwin van Breukelen van Bouwbedrijf H2 Soest BV zocht aansluiting bij  een groter bedrijf om daarmee de toekomst van zijn bouwbedrijf te waarborgen.

“Ik zocht een geschikte overnamekandidaat om de continuïteit en groei van mijn bedrijf te waarborgen”,
zegt Alwin van Breukelen. De gesprekken met Jelle Hegeman van WBC Bouwgroep waren niet alleen zeer prettig maar ook constructief. Jelle heeft een duidelijke visie voor zijn bedrijf en zocht een geschikte uitvalsbasis in het midden van het land. Onze bouwactiviteiten zijn verschillend want waar H2 vooral de wat kleinere nieuwbouw- en verbouwprojecten realiseert, richt WBC zich met name op de grotere maatwerkprojecten. Een prima combinatie!”

Jelle Hegeman, algemeen directeur van WBC: “Onze klantenkring in het midden en westen van het land breidt zich steeds meer uit. Dit is natuurlijk fantastisch, vooral als blijkt dat opdrachtgevers bij je terug komen. Om aan deze toenemende vraag tegemoet te komen, zocht ik een centraal gelegen uitvalsbasis. Ik ben dan ook erg blij met deze overname en zie het  als een mooie kans voor beide bedrijven.”

Bouwbedrijf H2 Soest B.V. onderscheidt zich door de vakkundige onderhoud, renovatie- en restauratiewerkzaamheden van scholen, woningen en bedrijfsgebouwen. Daarnaast realiseert het bouwbedrijf nieuwbouwprojecten van kleine omvang, zoals woningen, winkels en appartementen. H2 heeft een personeels-bestand van 10 mensen.

WBC Bouwgroep uit Winterswijk is een familiebedrijf met 80 vakkrachten dat al meer dan 65 jaar doet waar het goed in is: bouwen. Het werkgebied van WBC strekt zich uit over heel Nederland en een deel van Duitsland. De laatste jaren heeft WBC veel kenmerkende projecten in ’t Gooi gerealiseerd waaronder het Hart van Naarden en La Gare in Laren. De bouwwerken variëren van luxe woning- en appartementenbouw tot maatwerkprojecten in de retail, utiliteit en industrie. Maar ook het realiseren van onderwijsgebouwen en huisvesting voor de gezondheidszorg behoren tot de kerntaken.

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • 30 december, 2023

  Hoi,
  Bij mij is belangstelling als chauffeur voor de buurtbus.
  Groet W. Kemperman Wehl

  Geplaatst door
  W.Kemperman
  • 6 februari, 2024

   Dag meneer, mevrouw Kemperman, Heeft ubelangstelling voor een vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie/contactpersoon Ron Blomsma (06-16665231) of coördinator Alexander Rutjes (06-48082628)of kijk voor meer informatie op http://wwwbuurtbusmontferland.nl Met vriendelijke groet, team Achterhoek Nieuws

   Geplaatst door
   admin
 • 8 september, 2023

  ik wil graag vrijwilligerswerk doen, maar niet koken. Heb altijd met PG mensen gewerkt

  Geplaatst door
  Jolien