Achterhoekvacature.nl gaat voor de perfecte match

Achterhoek Nieuws brengt met de nieuwe website Achterhoekvacature.nl werkgevers en werkzoekenden uit deze regio bij elkaar. Voor werkgevers uit de Achterhoek is dit platform de plek om vacatures te plaatsen en zo in contact te komen met de ideale kandidaten. Voor werkzoekenden in de Achterhoek is Achterhoekvacature.nl de site om te zien welke interessante banen momenteel in deze regio beschikbaar zijn. Daarnaast kunnen zij ook een CV aanmaken en plaatsen op de website. Op meerdere manieren kan zo de ideale match ontstaan.

Achterhoek Nieuws is vooral bekend als uitgever van veertien lokale weekbladen in de Achterhoek. Die in sommige gevallen al bijna negentig jaar bestaan. Deze uitgeverij kijkt echter niet alleen terug op het rijke verleden. Ook wordt er vol energie gewerkt aan een succesvolle toekomst.

Sterke combinatie van papier en online

“Die toekomst zien wij zowel op papier als online”, aan het woord zijn Gerhard Weevers, directeur en Jan Oonk verkoopleider van Achterhoek Nieuws. “Wij geloven in de sterke combinatie van beide media.”

Wie denkt dat de rol van de papieren krant is uitgespeeld, heeft het mis. Landelijk wordt meer dan de helft van de bevolking bereikt via weekbladen. Dit blijkt uit de Nationale Regiomonitor 2018 van NOM (Nationaal Onderzoek Multimedia) onder 299 titels, die huis aan huis worden verspreid.

De veertien titels van Achterhoek Nieuws bereiken in deze regio 66,3 procent van de inwoners binnen het verspreidingsgebied. Ruim boven het gemiddelde dus. Niet gek, als je bedenkt dat een aantal titels van deze uitgever zelfs in de Top 10 van Nederland staat.

“We sluiten onze ogen echter niet voor het feit dat de consument zich ook steeds meer online begeeft”, zegt Weevers. “Zo lanceerden we Achterhoekagenda.nl, waar alle activiteiten en evenementen in de regio verzameld zijn. Op Achterhoekfoto.nl worden die evenementen dan weer in beeld gebracht met prachtige fotoreportages. Deze agenda-items en foto’s gebruiken we uiteraard ook voor onze papieren kranten.”

Behalve foto’s en agenda-items wordt ook het andere lokale nieuws gepubliceerd via veertien nieuwssites en Facebookpagina’s die aan de krantentitels zijn gekoppeld. “We zien het aantal bezoekers van onze websites alsmaar toenemen.”

Het grote bereik in print en online, gecombineerd met creativiteit en het innovatieve vermogen, maakt Achterhoek Nieuws een interessante partner voor bedrijven. “Voor de Achterhoekse autobranche hebben we recent Achterhoekauto.nl ontwikkeld. Daarmee brengen we de dealers en consumenten met elkaar in contact via de kranten én de website. AchterhoekVacature.nl wordt het platform waar vacatures uit de Achterhoek te vinden zijn.”

‘Achterhoek is een prachtige regio om te wonen en werken’

Door te laten zien wat er in de Achterhoek gebeurt en door partijen met elkaar in contact te brengen, wil Achterhoek Nieuws een bijdrage leveren aan de economie en de leefbaarheid in de regio. Jan Oonk hoopt dan ook dat met de vacatures op Achterhoekvacature.nl veel perfecte matches ontstaan tussen werkzoekenden en werkgevers in de Achterhoek. “Het is een prachtige regio om te wonen en te werken, dat laten we heel graag zien”, besluit Jan Oonk, die dat dat zelf als geboren en getogen Achterhoeker aan den lijve ondervindt.

Achterhoek Nieuws op de kaart

Laten zien wat er in de Achterhoek gebeurt en partijen met elkaar in contact te brengen. Daarmee wil Achterhoek Nieuws een bijdrage leveren aan de economie en de leefbaarheid in de regio. Foto: PR

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • 30 december, 2023

    Hoi,
    Bij mij is belangstelling als chauffeur voor de buurtbus.
    Groet W. Kemperman Wehl

    Geplaatst door
    W.Kemperman
    • 6 februari, 2024

      Dag meneer, mevrouw Kemperman, Heeft ubelangstelling voor een vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie/contactpersoon Ron Blomsma (06-16665231) of coördinator Alexander Rutjes (06-48082628)of kijk voor meer informatie op http://wwwbuurtbusmontferland.nl Met vriendelijke groet, team Achterhoek Nieuws

      Geplaatst door
      admin
  • 8 september, 2023

    ik wil graag vrijwilligerswerk doen, maar niet koken. Heb altijd met PG mensen gewerkt

    Geplaatst door
    Jolien
  • 24 maart, 2023

    Succes met H2 , onze ervaringen met A J van Breukelen zijn alles behalve positief , dus aan jullie de taak het vertrouwen ben j de ondernemers in Soest terug te winnen

    Geplaatst door
    Anoniem
  • 4 november, 2022

    Heel leerzaam artikel. Ik ben blij het te lezen.

    Geplaatst door
    Franky
  • 19 juli, 2022

    Wij hebben uw eerste Heinyhouse gezien inabij Lievelde .
    Wij werder er direkt door gepakt.
    Wij zijn in het dorp Lonneker nabij Enschede met een seniorenhofje bezig.
    Is dit voor permanente bewoning zo te zien.
    Kunt U ons informatie mailen.
    Dankjewel !

    Geplaatst door
    B.Workel
  • 11 januari, 2022

    Wij zijn geïnteresseerd in de woningen

    Geplaatst door
    J. Van haaster en j wan