AALTEN – TripleA Networks te Aalten is een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen van (tijdelijke) telecomsites. Voor alle grote providers voeren wij in binnen- en buitenland werkzaamheden uit aan hun netwerken. De ombouw van bestaande locaties naar 5G, het realiseren van nieuwe opstelpunten en de bereikbaarheid vergroten wanneer dit tijdelijk van belang is: wij gaan geen uitdaging uit de weg!

Het bedrijf is opgericht in 1999 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een betrouwbare partner in de telecominstallatiebranche.
De oprichters zijn vanaf dag één werkzaam gebleven in het veld, dit unieke gegeven maakt dat wij veel ervaring en slagkracht hebben op uitvoerend niveau. Het stelt ons in staat zeer effectief kennis te delen, op te schalen en nieuwe activiteiten te ontplooien.

Het bedrijf heeft sinds de oprichting de volledige ontwikkeling van mobiele telefonie in Nederland meegemaakt en mede mogelijk gemaakt. Van het staatsbedrijf PTT Telecom tot alle prominente spelers die vandaag de dag op de markt zijn, allen maken deel uit van het klantenbestand van TripleA Networks.

In een later stadium is TripleA Networks haar kennis gaan inzetten voor het mogelijk maken van mobiele telefonie en internet tijdens evenementen. Wat begon met het plaatsen van enkele antennes op Pinkpop, is uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel binnen ons bedrijf. Wij zijn marktleider in het bouwen van tijdelijke telefoniesites en zijn er trots op dit voor onze klanten op vele mooie evenementen te mogen doen.

De kracht van TripleA Networks komt voort uit onze roots. Wij denken in oplossingen, houden van flink aanpakken en bezitten een zeer gezonde dosis Achterhoekse nuchterheid. Door deze eigenschappen voelen wij ons als een vis in het water binnen de telecominstallatiebranche.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • 30 december, 2023

    Hoi,
    Bij mij is belangstelling als chauffeur voor de buurtbus.
    Groet W. Kemperman Wehl

    Geplaatst door
    W.Kemperman
    • 6 februari, 2024

      Dag meneer, mevrouw Kemperman, Heeft ubelangstelling voor een vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie/contactpersoon Ron Blomsma (06-16665231) of coördinator Alexander Rutjes (06-48082628)of kijk voor meer informatie op http://wwwbuurtbusmontferland.nl Met vriendelijke groet, team Achterhoek Nieuws

      Geplaatst door
      admin
  • 8 september, 2023

    ik wil graag vrijwilligerswerk doen, maar niet koken. Heb altijd met PG mensen gewerkt

    Geplaatst door
    Jolien