WINTERSWIJK – In 1977 begonnen als producent van convectoromkastingen is Sorba Projects inmiddels al meer dan 45 jaar een full service engineeringsbureau voor technisch ontwerp, productie en montage met gevelbouw, interieurbouw en infrastructuurprojecten als belangrijkste werkgebieden.

Met ons team van meer dan 80 bevlogen werknemers in 3 vestigingen, werken wij elke dag aan bijzondere projecten. Ons hoofdkantoor staat in Winterswijk, maar onze activiteiten strekken zich uit tot ver daarbuiten.

In Nederland zijn onze meest bekende projecten; de OV terminal Arnhem, IBG in Groningen, meer recentelijk de nieuwbouw van het hoofdkantoor ING Amsterdam en niet te vergeten Depot Boijmans van Beuningen in Rotterdam. Daarnaast springen ook de activiteiten in de UK en met name Londen in het oog. Hier hebben wij onder meer gewerkt aan de nieuwbouw en renovatie van diverse metrostations en de nieuwe metrolijn Elizabeth Line die in mei 2022 is geopend.

Een verscheidenheid aan projecten met elk verschillende uitdagingen die een ander soort expertise vragen. Sorba heeft de meeste disciplines zelf in huis en werkt van Concept naar Engineering en van Productie en Assemblage naar Installatie. Een engineeringsbureau met een uniek DNA binnen de gevelbouw in Nederland.

Met onze expertise adviseren we onze bouwpartners over de verschillende materialen en toepassingen. Wij zijn trots op onze projecten en specifieke technieken die we inzetten. Architecten en opdrachtgevers willen graag zien waar ze voor kiezen en om aan deze vraag te voldoen hebben we een complete hal ingericht waar we grote en uitdagende elementen als prototype bouwen en tonen. Hier komt “Shaping Architecture” echt tot leven!

Ben je benieuwd naar onze vacatures?

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • 24 maart, 2023

  Succes met H2 , onze ervaringen met A J van Breukelen zijn alles behalve positief , dus aan jullie de taak het vertrouwen ben j de ondernemers in Soest terug te winnen

  Geplaatst door
  Anoniem
 • 4 november, 2022

  Heel leerzaam artikel. Ik ben blij het te lezen.

  Geplaatst door
  Franky
 • 19 juli, 2022

  Wij hebben uw eerste Heinyhouse gezien inabij Lievelde .
  Wij werder er direkt door gepakt.
  Wij zijn in het dorp Lonneker nabij Enschede met een seniorenhofje bezig.
  Is dit voor permanente bewoning zo te zien.
  Kunt U ons informatie mailen.
  Dankjewel !

  Geplaatst door
  B.Workel
 • 11 januari, 2022

  Wij zijn geïnteresseerd in de woningen

  Geplaatst door
  J. Van haaster en j wan