WINTERSWIJK – In 1977 begonnen als producent van convectoromkastingen is Sorba Projects inmiddels al meer dan 45 jaar een full service engineeringsbureau voor technisch ontwerp, productie en montage met gevelbouw, interieurbouw en infrastructuurprojecten als belangrijkste werkgebieden.

Met ons team van meer dan 80 bevlogen werknemers in 3 vestigingen, werken wij elke dag aan bijzondere projecten. Ons hoofdkantoor staat in Winterswijk, maar onze activiteiten strekken zich uit tot ver daarbuiten.

In Nederland zijn onze meest bekende projecten; de OV terminal Arnhem, IBG in Groningen, meer recentelijk de nieuwbouw van het hoofdkantoor ING Amsterdam en niet te vergeten Depot Boijmans van Beuningen in Rotterdam. Daarnaast springen ook de activiteiten in de UK en met name Londen in het oog. Hier hebben wij onder meer gewerkt aan de nieuwbouw en renovatie van diverse metrostations en de nieuwe metrolijn Elizabeth Line die in mei 2022 is geopend.

Een verscheidenheid aan projecten met elk verschillende uitdagingen die een ander soort expertise vragen. Sorba heeft de meeste disciplines zelf in huis en werkt van Concept naar Engineering en van Productie en Assemblage naar Installatie. Een engineeringsbureau met een uniek DNA binnen de gevelbouw in Nederland.

Met onze expertise adviseren we onze bouwpartners over de verschillende materialen en toepassingen. Wij zijn trots op onze projecten en specifieke technieken die we inzetten. Architecten en opdrachtgevers willen graag zien waar ze voor kiezen en om aan deze vraag te voldoen hebben we een complete hal ingericht waar we grote en uitdagende elementen als prototype bouwen en tonen. Hier komt “Shaping Architecture” echt tot leven!

Ben je benieuwd naar onze vacatures?

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • 30 december, 2023

  Hoi,
  Bij mij is belangstelling als chauffeur voor de buurtbus.
  Groet W. Kemperman Wehl

  Geplaatst door
  W.Kemperman
  • 6 februari, 2024

   Dag meneer, mevrouw Kemperman, Heeft ubelangstelling voor een vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie/contactpersoon Ron Blomsma (06-16665231) of coördinator Alexander Rutjes (06-48082628)of kijk voor meer informatie op http://wwwbuurtbusmontferland.nl Met vriendelijke groet, team Achterhoek Nieuws

   Geplaatst door
   admin
 • 8 september, 2023

  ik wil graag vrijwilligerswerk doen, maar niet koken. Heb altijd met PG mensen gewerkt

  Geplaatst door
  Jolien