ACHTERHOEK – Seesing Flex is een bureau voor uitzenden en detacheren voor vacatures op elk niveau in maar liefst tien sectoren, te weten: techniek, transport, logistiek, industrie, bouw, groen, financieel, commercieel, overheid en zorg. Jutta Zents van Seesing Flex: “Wij bemiddelen tussen opdrachtgevers en kandidaten met als doel om de beste match tot stand te brengen tussen vraag en aanbod van personeel. Dat doen we voor prachtige bedrijven uit de Achterhoek die op zoek zijn naar nieuwe collega’s en voor gemotiveerde kandidaten die in dezelfde regio op zoek zijn naar passend en leuk werk. Dus ben je op zoek naar je eerste baan of een vervolgstap in je loopbaan? Loop gerust eens bij één van onze vestigingen binnen om kennis te maken.”

Door Achterhoekers, voor Achterhoekers
Seesing Flex heeft haar oorsprong in de Achterhoek. “Daar ondervinden we al jaren aan den lijve dat de cultuur van deze regio ons op het lijf geschreven is, waarbij onze vijf kernwaarden – nuchterheid, betrokkenheid, eerlijkheid, duidelijkheid en doorzettingsvermogen – hoog in het vaandel staan.”

Thuis in de regio
Vanuit de vestigingen in Aalten, Doetinchem, ‘s-Heerenberg, Lichtenvoorde, Lochem, Wehl en Zutphen bedienen ze met een deskundig team de volledige regio. Seesing Flex is letterlijk thuis in deze streek en kent hier de markt, de bedrijven en de mensen door en door. Hierdoor zijn ze in staat om passende kandidaten te werven en kunnen ze de meest uiteenlopende vacatures succesvol invullen.

Werkgeluk
“We zijn verheugd dat bedrijven meer dan ooit genegen zijn om niet sec naar het CV te kijken, maar vooral naar iemands talenten, competenties en wensen. Seesing Flex heeft al vele baanswitches bewerkstelligd, waarin de nieuwe functie zowel qua inhoud als branche afwijkt van de oude. De kansen liggen echt voor het oprapen, dus dit is dé tijd om je hart te volgen en van jouw passie je beroep te maken. Kortom, laat jouw kans op meer werkgeluk niet liggen!”

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • 24 maart, 2023

  Succes met H2 , onze ervaringen met A J van Breukelen zijn alles behalve positief , dus aan jullie de taak het vertrouwen ben j de ondernemers in Soest terug te winnen

  Geplaatst door
  Anoniem
 • 4 november, 2022

  Heel leerzaam artikel. Ik ben blij het te lezen.

  Geplaatst door
  Franky
 • 19 juli, 2022

  Wij hebben uw eerste Heinyhouse gezien inabij Lievelde .
  Wij werder er direkt door gepakt.
  Wij zijn in het dorp Lonneker nabij Enschede met een seniorenhofje bezig.
  Is dit voor permanente bewoning zo te zien.
  Kunt U ons informatie mailen.
  Dankjewel !

  Geplaatst door
  B.Workel
 • 11 januari, 2022

  Wij zijn geïnteresseerd in de woningen

  Geplaatst door
  J. Van haaster en j wan