LICHTENVOORDE – Bij Dusseldorp streven we naar een toekomst die niet alleen duurzaam, maar ook circulair is. Samen met onze opdrachtgevers staan we in Nederland voor de uitdaging om onze leefomgeving te verbeteren en mee te werken aan een circulaire (bouw)economie. Een belangrijke opdracht waarin we met onze expertise op het gebied van de infra en sloop binnen projecten duurzame ambities realiseren. En daar hebben we collega’s voor nodig.

Samenwerken zit in ons DNA. Onze bedrijfscultuur is er een van ‘naoberschap’. Deze mentaliteit leeft onder onze collega’s en hanteren we ook in bouwteam met onze opdrachtgevers en partners. We geloven in de kracht van teamwork en ondersteunen en inspireren elkaar om het beste uit onszelf naar boven te halen.

We dagen onze medewerkers uit om buiten de gebaande paden te denken en om nieuwe manieren te vinden om onze projecten duurzaam en circulair te realiseren. Binnen de infra spelen hierbij thema’s als klimaatadaptie, circulariteit en participatie. In de circulaire sloop is een wereld te winnen. Met hoogwaardig hergebruik als uitgangspunt staan we aan de basis van de circulaire economie. Beide vakgebieden vragen om creativiteit, inventiviteit en de durf om te doen.

Ons werk vraagt dus om denkers en doeners: beginners en ervaren krachten die samen met ons de weg willen banen naar de gezonde, circulaire leefomgeving. Mensen die het praktische werk verzetten en mensen die de projecten bedrijfsmatig ondersteunen. Wil jij met ons samen d’ran? Maak dan kennis met op dusseldorp.nu. Hier vind je ook een overzicht van onze openstaande vacatures.

Staat jouw functie er niet bij, maar zie je wel mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met onze afdeling Mens en Organisatie of kijk eens op bijreinten.nl. Hier bieden ons moederbedrijf en zusterbedrijven tal van functies in de wegenbouw en cultuurtechniek.

 

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • 30 december, 2023

    Hoi,
    Bij mij is belangstelling als chauffeur voor de buurtbus.
    Groet W. Kemperman Wehl

    Geplaatst door
    W.Kemperman
    • 6 februari, 2024

      Dag meneer, mevrouw Kemperman, Heeft ubelangstelling voor een vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie/contactpersoon Ron Blomsma (06-16665231) of coördinator Alexander Rutjes (06-48082628)of kijk voor meer informatie op http://wwwbuurtbusmontferland.nl Met vriendelijke groet, team Achterhoek Nieuws

      Geplaatst door
      admin
  • 8 september, 2023

    ik wil graag vrijwilligerswerk doen, maar niet koken. Heb altijd met PG mensen gewerkt

    Geplaatst door
    Jolien