ZEVENAAR – Met een fabriekspand van meer dan 3.500 m2 tegenover Zevenaars grootste sportterrein is DiTech nauwelijks te missen. Hier werken circa 35 meesters in metaal elke dag aan de productie van de meest uiteenlopende producten. DiTech wil heel graag laten zien hoe dat allemaal in zijn werk gaat. Daarom organiseert het bedrijf een open dag. Op 25 mei kan iedereen komen kijken.

Dit jaar is de open dag extra bijzonder, want voor het eerst is de gloednieuwe afdeling verspaning te bewonderen. Afgelopen jaar heeft DiTech deze afdeling verhuisd naar een nieuwe hal, die geheel is ingericht met het oog op de toekomst. Van klimatiseren tot zonnepanelen en van de nieuwste machines tot een strakke inrichting voor optimale efficiëntie. Aan alles is gedacht om de beste werkomgeving te creëren.

Op 25 mei opent DiTech haar deuren tussen 10.00 en 14.00 voor iedereen die eens kennis wil maken met de vakmensen die het bedrijf tot een succes maken. En natuurlijk met de producten die er worden gemaakt en de machines waarmee dat gebeurt.
DiTech is gevestigd aan de Marconistraat 27 in Zevenaar.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • 30 december, 2023

    Hoi,
    Bij mij is belangstelling als chauffeur voor de buurtbus.
    Groet W. Kemperman Wehl

    Geplaatst door
    W.Kemperman
    • 6 februari, 2024

      Dag meneer, mevrouw Kemperman, Heeft ubelangstelling voor een vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie/contactpersoon Ron Blomsma (06-16665231) of coördinator Alexander Rutjes (06-48082628)of kijk voor meer informatie op http://wwwbuurtbusmontferland.nl Met vriendelijke groet, team Achterhoek Nieuws

      Geplaatst door
      admin
  • 8 september, 2023

    ik wil graag vrijwilligerswerk doen, maar niet koken. Heb altijd met PG mensen gewerkt

    Geplaatst door
    Jolien