Vivera is een toonaangevend bedrijf in de snel groeiende markt van vleesvervangers. Deze markt groeit internationaal met zo’n 20 tot 30% op jaarbasis doordat steeds meer mensen worden zich bewust worden van de negatieve effecten van het eten van veel vlees op dierenwelzijn, onze planeet en je gezondheid. Ook Vivera groeit in dit tempo mee en dat brengt behoorlijke uitdagingen met zich mee.

Vivera is zo’n 30 jaar geleden gestart onder de vleugels van Enkco (Eerste Nederlandse Keurslagers Cooperatie). De eerste producten waren een soort groenteburgers die verkocht werden in reform winkels. In 30 jaar tijd is er veel veranderd en inmiddels zijn er heel veel verschillende producten van Vivera in 27 landen in Europa verkrijgbaar. In 2017 is de vleesverwerkende tak Enkco verkocht en heeft Vivera zich volledig toegelegd op de plantaardige markt. De groei van de plantaardige markt heeft ook de interesse gewekt van veel grote voedingsbedrijven en onlangs is Vivera overgenomen door JBS, het op een na grootste voedingsmiddelen concern ter wereld. Met een grote kapitaalkrachtige aandeelhouder met toegang tot internationale markten en een groei ambitie in plantaardige eiwitten, kan Vivera de groei nog verder gaan versnellen. Vivera zal als zelfstandig bedrijf met de huidige productie locaties in Holten, Rijssen en Vriezenveen en het huidige management hard gaan werken aan deze verdere groei.

Vivera is continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten. Zo heeft Vivera deze week als eerste een plantaardige kipfilet geïntroduceerd. Door met een eigen productontwikkelingsteam te werken in een platte organisatie is het gelukt om dit product in maar 3 maanden te ontwikkelen en introduceren. De eerste reacties zijn erg positief, de smaak en bite zijn nauwelijks van echte kip te onderscheiden.

En om te groeien, zijn naast geld en netwerk natuurlijk ook handjes nodig om onze lekkere producten te maken. We zoeken bij Vivera zowel fulltime medewerkers, parttime medewerkers en vakantiekrachten voor o.a. de herfst en kerstvakantie.  Bij Vivera bestaat het werk uit het verpakken van plantaardige producten.

In onze fabriek vind je verschillende verpakkingslijnen waar we medewerkers zoeken om de werkzaamheden aan die lijnen zo vlot en goed mogelijk uit te voeren. Er wordt gewerkt in verschillende diensten. De fabriek is dag en nacht open, dus of je nu een ochtendmens, een uitslaper of een nachtbraker bent, er is altijd wel een fijne dienst voor iedereen! Aan het werken in ploegen zijn toeslagen verbonden en ook het werken in een gekoelde omgeving levert 0,26 cent per uur extra op. Het bruto uurloon is 11,86 voor 23 jaar en ouder en er is een reiskostenregeling.

Daarnaast krijgt iedereen een gratis warme maaltijd in de middag / avond en gratis koffie / thee en soep in de pauzes. Je kunt zowel Fulltime als Parttime werken bij Vivera. Vivera werkt met een wekelijkse planning. Je bepaalt dus zelf per week hoeveel en wanneer je wilt werken. Heb je interesse om te werken bij Vivera? Neem dan contact op met Timing Incompany Vivera – vivera@timing.nl – 088-5063059

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • 30 december, 2023

    Hoi,
    Bij mij is belangstelling als chauffeur voor de buurtbus.
    Groet W. Kemperman Wehl

    Geplaatst door
    W.Kemperman
    • 6 februari, 2024

      Dag meneer, mevrouw Kemperman, Heeft ubelangstelling voor een vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie/contactpersoon Ron Blomsma (06-16665231) of coördinator Alexander Rutjes (06-48082628)of kijk voor meer informatie op http://wwwbuurtbusmontferland.nl Met vriendelijke groet, team Achterhoek Nieuws

      Geplaatst door
      admin
  • 8 september, 2023

    ik wil graag vrijwilligerswerk doen, maar niet koken. Heb altijd met PG mensen gewerkt

    Geplaatst door
    Jolien