DOETINCHEM – Als Varex Imaging hebben wij ambitieuze plannen. Wij willen in de komende jaren verder blijven groeien. Productontwikkeling en het continu verbeteren van onze processen staan daarbij hoog op de agenda. Wij zijn van mening dat onze medewerkers hierbij het meest belangrijk zijn. Met dit in het achterhoofd, focussen wij ons op het menselijk kapitaal: onze collega’s. In onze ogen is dit essentieel om je ambitie als bedrijf waar te maken.

In 2022 zijn wij gestart met de introductie van het Accountable Leiderschapsprogramma, waarbij we de leidinggevenden in zowel Nederland als in de Filipijnen gedurende anderhalf jaar gefaseerd kennis hebben laten maken met hoe je als manager jezelf als leidinggevende en je teamleden kunt ontwikkelen. Belangrijk aspect hierbij was hoe het met je energieniveau als leidinggevende staat. Niet alleen je fysieke energie, maar ook met je emotionele, mentale en spirituele energie.

Om alle medewerkers te laten bijdragen aan het ontwikkelen en het succes van de organisatie, introduceren we in april 2024 ons volgende programma: De kracht van Personal Accountability. Dit is een training waar alle 500 medewerkers vrijwillig aan deel kunnen nemen. Hiermee wordt de inhoud van het eerder uitgerolde leiderschapsprogramma beschikbaar voor iedereen.

Tijdens deze training nemen we onze medewerkers mee in welke invloed ieder individu heeft op basis van zijn/haar gedragingen en keuzes op diverse situaties. Dat doen we door in te gaan op de keuzes die je bewust kunt maken als je je er ook bewust van bent: je kunt wijzen naar omgevingsfactoren en neem je bijvoorbeeld geen verantwoordelijkheid om situaties om te buigen (je legt het letterlijk buiten jezelf), of je kiest ervoor om op een andere wijze naar de situatie te kijken en actief met een oplossing te komen. Je leert in deze training dat je zelf meer invloed hebt en effectiever kunt zijn dan je in eerste instantie zou verwachten door een aantal ‘automatische’ reacties te analyseren en te begrijpen. Meer weten over Varex? Kijk op www.werkenbijvarex.nl.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • 30 december, 2023

    Hoi,
    Bij mij is belangstelling als chauffeur voor de buurtbus.
    Groet W. Kemperman Wehl

    Geplaatst door
    W.Kemperman
    • 6 februari, 2024

      Dag meneer, mevrouw Kemperman, Heeft ubelangstelling voor een vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie/contactpersoon Ron Blomsma (06-16665231) of coördinator Alexander Rutjes (06-48082628)of kijk voor meer informatie op http://wwwbuurtbusmontferland.nl Met vriendelijke groet, team Achterhoek Nieuws

      Geplaatst door
      admin
  • 8 september, 2023

    ik wil graag vrijwilligerswerk doen, maar niet koken. Heb altijd met PG mensen gewerkt

    Geplaatst door
    Jolien