Inloopavond 23 mei

VORDEN/BRONCKHORST – De brandweerposten Hengelo, Steenderen, Vorden en Zelhem kunnen nieuwe collega’s gebruiken. Belangstelling in een uitdagende hobby met belangrijke maatschappelijke waarde? Kom kijken tijdens de inloopavond op 23 mei van 19.30 tot 22.00 uur. De brandweer beantwoordt alle vragen en het is mogelijk alvast aan de slag te gaan tijdens een oefening. Aanmelden via de websites van de brandweerposten: brandweerhengelo-gl.nlbrandweersteenderen.nlbrandweerzelhem.nl of brandweervorden.nl.

Echt iets betekenen voor de inwoners van Hengelo, Steenderen, Vorden en Zelhem? Inwoners, maar ook mensen (m/v) die overdag in deze vier plaatsen werken zijn welkom.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • 30 december, 2023

    Hoi,
    Bij mij is belangstelling als chauffeur voor de buurtbus.
    Groet W. Kemperman Wehl

    Geplaatst door
    W.Kemperman
    • 6 februari, 2024

      Dag meneer, mevrouw Kemperman, Heeft ubelangstelling voor een vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie/contactpersoon Ron Blomsma (06-16665231) of coördinator Alexander Rutjes (06-48082628)of kijk voor meer informatie op http://wwwbuurtbusmontferland.nl Met vriendelijke groet, team Achterhoek Nieuws

      Geplaatst door
      admin
  • 8 september, 2023

    ik wil graag vrijwilligerswerk doen, maar niet koken. Heb altijd met PG mensen gewerkt

    Geplaatst door
    Jolien