AALTEN – Wat jouw talent ook is, grote kans dat je dit volop kunt benutten bij Kaemingk in Aalten. Want bij dit Achterhoekse bedrijf én internationaal marktleider op het gebied van seizoensdecoratie, vind je vacatures in verschillende vakgebieden!

Werken bij Kaemingk
Of je nu een creatieve geest, een strategische denker of een logistieke doener bent, bij Kaemingk is er altijd ruimte voor jouw unieke talent. “Bij Kaemingk krijg je de ruimte om te groeien en om nog succesvoller te worden in jouw vakgebied. Ons team is een dynamische mix van mensen met uiteenlopende talenten en vaardigheden en dat maakt ons sterk”, vertelt Shanna Wolbrink, HR consultant bij Kaemingk.

Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden wij bij Kaemingk veel extra’s aan onze medewerkers. Denk hierbij aan een winstdeling, verlofspaarregeling, fietsplan, teamuitje én een knallend personeelsfeest om samen het jaar af te sluiten. “Je werkt het lekkerst als je lekker in je vel zit en plezier hebt in je werk.” Daarom hebben wij bij Kaemingk een uniek vitaliteitsprogramma ‘Fit for all Seasons’. We geloven dat de activiteiten niet alleen bijdragen aan de fysieke en mentale gezondheid van medewerkers maar ook aan een positieve bedrijfscultuur.

Ook staat duurzaamheid hoog op onze agenda. Shanna legt uit: “We hebben belangrijke stappen gezet in het ontwikkelen van een duurzaam en sociaal beleid. Dit is terug te zien in onze interne organisatie maar ook in onze producten en verpakkingen. We vinden het belangrijk een positieve impact te hebben op zowel de werkomgeving als de wereld daarbuiten.”

Logistieke uitdaging

De afdeling logistiek is het hart van het bedrijf, er gebeurt ontzettend veel. Maika Hiddink, HR consultant vertelt: “Hier worden onder meer containers gelost, orders gepickt, monsters ingepakt en pallets geseald. Alles gebeurt goed gecoördineerd en uiteraard veilig, efficiënt én in een leuke sfeer. We hebben acht logistieke hallen en magazijnen, waar we in een tweeploegendienst werken. Als je talent in de logistiek ligt, kun je hier vrijwel meteen aan de slag.

Maar laten we niet vergeten dat onze kracht ook ligt in de diversiteit van de functies die we aanbieden. Naast logistiek, hebben we ook een breed scala aan inkoop-, verkoop- en ICT- functies. Ongeacht waar jouw talenten liggen, er is altijd een plek voor jou bij ons.

Help jij mee de wereld te verrassen, maar ook jezelf?
Kijk dan snel op www.werkenbijkaemingk.com  of volg onze socials. Hier lees je meer over ons interessante en leuke bedrijf én kun je direct solliciteren. Geen passende vacature op de site? We zien graag jouw open sollicitatie tegemoet!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • 30 december, 2023

    Hoi,
    Bij mij is belangstelling als chauffeur voor de buurtbus.
    Groet W. Kemperman Wehl

    Geplaatst door
    W.Kemperman
    • 6 februari, 2024

      Dag meneer, mevrouw Kemperman, Heeft ubelangstelling voor een vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie/contactpersoon Ron Blomsma (06-16665231) of coördinator Alexander Rutjes (06-48082628)of kijk voor meer informatie op http://wwwbuurtbusmontferland.nl Met vriendelijke groet, team Achterhoek Nieuws

      Geplaatst door
      admin
  • 8 september, 2023

    ik wil graag vrijwilligerswerk doen, maar niet koken. Heb altijd met PG mensen gewerkt

    Geplaatst door
    Jolien