ACHTERHOEK – Stel je voor: Zelf bepalen op welke dagen en uren je werkt, een glimlach op gezichten toveren door mensen te helpen die zelf hun huishouden niet kunnen doen én daar, naast een goed gevoel, óók nog een leuk salaris voor ontvangen. Dat is toch een prachtige manier om een deel van jouw zomer te besteden. En het kan bij Vitaal Thuiszorg de Achterhoek en Liemers!

De vaste medewerkers van Vitaal Thuiszorg verdienen een pluim voor het prachtige werk dat zij het hele jaar door doen. Zij maken iedere week het verschil, door mensen te helpen met hun huishouden of door ze dagelijks te ondersteunen bij hun persoonlijke verzorging en verpleging. Hierdoor kunnen onze cliënten op een fijne manier zo zelfstandig mogelijk blijven wonen. Nu gunnen wij onze vaste medewerkers hun welverdiende vakantie en daarom zijn wij op zoek naar een aantal leuke vakantiekrachten.

Ben jij die enthousiaste scholier die graag geld verdient met het helpen van mensen die hulp nodig hebben? Dan staan wij te springen om kennis met jou te maken! Waarschijnlijk vind je het zelfs zo leuk dat je ook na de vakantieperiode ons team wilt blijven versterken. Kijk snel op www.werkenbijvitaalthuiszorg.nl voor meer informatie. Tot snel!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • 30 december, 2023

    Hoi,
    Bij mij is belangstelling als chauffeur voor de buurtbus.
    Groet W. Kemperman Wehl

    Geplaatst door
    W.Kemperman
    • 6 februari, 2024

      Dag meneer, mevrouw Kemperman, Heeft ubelangstelling voor een vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie/contactpersoon Ron Blomsma (06-16665231) of coördinator Alexander Rutjes (06-48082628)of kijk voor meer informatie op http://wwwbuurtbusmontferland.nl Met vriendelijke groet, team Achterhoek Nieuws

      Geplaatst door
      admin
  • 8 september, 2023

    ik wil graag vrijwilligerswerk doen, maar niet koken. Heb altijd met PG mensen gewerkt

    Geplaatst door
    Jolien