BORCULO – Anacon-infra is al twintig jaar specialist in de projectvoorbereiding van civieltechnische projecten. Wij verzorgen voor onze opdrachtgevers de inrichting en het beheer van de openbare ruimte. Ons team bestaat uit zestien jonge enthousiaste medewerkers, samenwerking en respect voor elkaar en onze opdrachtgevers zijn erg belangrijke waarden.

Oost-Nederland

Hoofdzakelijk werken wij in het oosten van Nederland voor gemeenten, provincies en woningbouwcorporaties. Door die regionale binding kennen we onze opdrachtgevers goed en spreken we dezelfde taal. We hanteren een persoonlijke omgangsstijl met de opdrachtgever, dat schept een band en vertrouwen. We werken aan projecten in de openbare ruimte in de breedste zin van het woord. Voorbeelden zijn het maken van integrale inrichtingsontwerpen, technische tekeningen, contractdocumenten en het begeleiden van de uitvoering. Ook het project- en procesmanagement verzorgen we geheel. Onze opdrachtgevers zien ons als verlengstuk van hun eigen taken.

Door ons regionale werkgebied liggen projecten dichtbij ons kantoor in Borculo. Onze projectteams werken vanaf het begin tot het eind aan een project. Zo zien ze het gehele traject van ontwerplijn tot aangelegde werkelijkheid. De betrokkenheid is hierdoor erg groot, wat is er nu leuker dan over je eigen ontworpen weg te rijden?

Bedrijfscultuur

Een persoonlijke binding, samenwerking en een uitstekende bedrijfscultuur vinden we voor onze medewerkers net zo belangrijk als het aandeel techniek in het werk. De organisatie is projectmatig gestructureerd, met inbegrip van directie. Iedereen heeft hetzelfde einddoel voor ogen, een tevreden klant. Op persoonlijk vlak investeren we veel. Er is veel ruimte voor ontwikkeling, medewerkers hebben zelf invloed op de inhoud van hun functie. Daarnaast hebben we flexibele werktijden, stimuleren we thuiswerken en zijn er veel mogelijkheden voor opleiding en training. Belangrijk op de werkvloer vinden we ruimte voor gezelligheid en teambuilding. Met plezierige en gemotiveerde medewerkers bieden wij de beste dienstverlening aan onze opdrachtgevers.

Wij zijn op zoek naar een werkvoorbereider civiele projecten. Vind jij jezelf passen in het bovenstaande verhaal? Kijk dan even op www.anacon-infra.nl voor de functie of nog sneller, bel even naar 0545 272 275.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • 30 december, 2023

    Hoi,
    Bij mij is belangstelling als chauffeur voor de buurtbus.
    Groet W. Kemperman Wehl

    Geplaatst door
    W.Kemperman
    • 6 februari, 2024

      Dag meneer, mevrouw Kemperman, Heeft ubelangstelling voor een vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie/contactpersoon Ron Blomsma (06-16665231) of coördinator Alexander Rutjes (06-48082628)of kijk voor meer informatie op http://wwwbuurtbusmontferland.nl Met vriendelijke groet, team Achterhoek Nieuws

      Geplaatst door
      admin
  • 8 september, 2023

    ik wil graag vrijwilligerswerk doen, maar niet koken. Heb altijd met PG mensen gewerkt

    Geplaatst door
    Jolien