Door de aanhoudende krapte op de arbeidsmarkt, maar ook door onze verbinding tussen online en print weten steeds meer werkzoekenden en werkgevers de AchterhoekVacature.nl te vinden. Het aantal vacatures op de website blijft toenemen en dit geldt eveneens voor het aantal bezoekers.

Ook onze Facebookpagina AchterhoekVacature.nl draagt hieraan bij: daar bieden we veel interessante berichten voor werkzoekenden. Werkgevers kunnen heel eenvoudig een vacature plaatsen, nadat zij een bedrijfsaccount heeft aangemaakt. U kunt zelf aangeven of u wilt dat wij de vacature extra promoten via de Facebookkanalen van onze lokale weekbladen of dat wij op Facebook uw doelgroep bereiken door een gesponsord bericht. Er zijn ook meerdere mogelijkheden om een koppeling met recruitmentsystemen en jobboards tot stand te brengen, speciaal voor uitzendbureaus en grote bedrijven, zodat handmatig invoeren overbodig is. Daarnaast is het plaatsen van uw vacature in onze vijftien weekbladen mogelijk op onze Vacaturepagina, waarbij ook interessante content voor de lezer te vinden is en wij wekelijks de nodige ‘vacaturetreffers’ vanuit de AchterhoekVacature-website plaatsen.

Indien u met enige regelmaat door het jaar heen
vacatures heeft, dan hebben wij voor u als werkgever
een interessant abonnement voor 2022. Dit aanbod
is geldig t/m 1 december 2021. Interesse in onze
mogelijkheden? Neem contact met ons op of stuur
een mail naar: verkoop@achterhoekvacature.nl

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • 30 december, 2023

    Hoi,
    Bij mij is belangstelling als chauffeur voor de buurtbus.
    Groet W. Kemperman Wehl

    Geplaatst door
    W.Kemperman
    • 6 februari, 2024

      Dag meneer, mevrouw Kemperman, Heeft ubelangstelling voor een vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie/contactpersoon Ron Blomsma (06-16665231) of coördinator Alexander Rutjes (06-48082628)of kijk voor meer informatie op http://wwwbuurtbusmontferland.nl Met vriendelijke groet, team Achterhoek Nieuws

      Geplaatst door
      admin
  • 8 september, 2023

    ik wil graag vrijwilligerswerk doen, maar niet koken. Heb altijd met PG mensen gewerkt

    Geplaatst door
    Jolien