Blog
Achterhoekvacature.nl gaat voor de perfecte match

Vind de meest interessante vacatures in de Achterhoek

Achterhoek Nieuws brengt met de nieuwe website Achterhoekvacature.nl werkgevers en werkzoekenden uit deze regio bij elkaar. Voor werkgevers is dit platform de plek om vacatures te plaatsen en zo in contact te komen met de ideale kandidaten. Voor werkzoekenden is Achterhoekvacature.nl de site om te zien welke interessante banen momenteel in deze regio beschikbaar zijn. Daarnaast kunnen zij ook een CV aanmaken en plaatsen op de website. Op meerdere manieren kan zo de ideale match ontstaan.

Lees verder
Daling WW-uitkeringen Achterhoek

UWV: daling WW-uitkeringen Achterhoek sterker dan verwacht

Aan het eind van 2018 telde de Achterhoek 3.795 WW-uitkeringen. Dat is een kwart minder dan aan het begin van dat jaar. Die daling was sterker dan het landelijk gemiddelde en ook sterker dan eerder in het jaar door het UWV verwacht. In alle sectoren daalde het aantal WW-uitkeringen in 2018. Die afname was het […]

Lees verder
Arbeidsmarkt in de grensregio

Arbeidsmarkt Achterhoek: grenzeloos en vol met kansen

Ongeveer 30.000 inwoners van Noordrijn-Westfalen pendelen elke dag naar hun werk in Nederland. Een indrukwekkend aantal, dat echter nog veel hoger zou kunnen zijn als er niet zoveel belemmeringen waren die het werken over de grens soms ingewikkeld maken. Met de ontwikkeling van een grensoverschrijdend arbeidsmarktplatform in de Euregio Rijn-Waal wil men belemmeringen voor enerzijds werkgevers, die personeel uit het buurland willen aannemen, en anderzijds werknemers, die er willen werken, wegnemen.

Lees verder

De voordelen van AchterhoekVacature

Rectangle 01